oslo

Programmet på Kulturfest Tøyen tar form

Nina Buflaten Ursin @ Oslo // 09.03.17

Det er bare å glede seg til blant annet Amanda Delara, Honningbarna, Cezinando og Me and the Julios på de to scenene i Tøyenparken 13. juni.

Amanda Delara omtales som et av de mest spennende poptalentene i Norge akkurat nå. Vi har for lengst latt oss imponere!

De siste årene har Kristiansand-bandet Honningbarna gjort seg bemerket både i inn og utland. «Energien hos Honningbarna er noget alle bands bør misunde.» — Martin Colerick, Undertoner, fra Roskilde Festival 2015.

Tross sin unge alder har 21 år gamle Cezinando gjort seg  bemerket på den norske hip-hop scenen, med bl.a.  pris for Årets nykommer under P3 Gull og Spellemannspris for Årets tekstforfatter.

Me and the Julios har blitt et drevent liveband, og har med sin særegne indie-sound og norske tekster gjort seg bemerket i det unge musikkmiljøet på østlandet.

Les mer og følg med på Kulturfest Tøyen sine nettsider.

FAKTA KULTURFEST TØYEN
Hva: gratis festival i skoletiden med musikk, dans, teater og verksteder. Festivalen arrangeres av DKS Oslo og Miniøya.
Når og hvor: 13. juni i Tøyenparken
For hvem: 8000 Osloelever 8.-10. trinn og vgs.
Påmeldingsperiode: 3.-28. april. Lærere melder på sine klasser/trinn

Foto: Tom Lund